Leenasta tuli Hullu Huovuttaja

Olen Leena, käsitöihin hurahtanut nainen, joka asuu luonnon helmassa. Suomen luonto on yksi kauneimmista asioista jonka tiedän, ja tästä varmasti kumpuaa myös rakkauteni luonnon materiaaleihin. Vaikka haaveilen suuresti, olen vahvasti jalat maassa oleva ihminen ja arvostan elämässä yksinkertaisia asioita, kuten perhettä.  

"Huovuttamisen aloittaminen oli onnekas vahinko"

Olen aina pitänyt käsitöistä ja arvostan käsillä tekemisen taitoa. Menin kerran Marttojen askarteluiltaan, jossa huovutettiin pääsiäismunia - ja siinä se oli. Ajattelin, että tästähän voisi tehdä muutakin ja ryhdyin kokeilemaan.


"Villasukka on villasukka, mutta villa on materiaalina niin monimuotoinen, että siitä voi tehdä mitä vaan."

Villa on niin monimuotoinen materiaali, että siitä voi tehdä ihan mitä tahansa. Mielikuvitusta käyttämällä ja materiaaleja oikealla tavalla työstämällä siitä voi tehdä esimerkiksi kolmiulotteisia hahmoja. 

"Huovuttaminen on hidasta puuhaa."

Rakastan huovuttamista, mutta siinäkin on haasteensa. Haluaisin, että kaikki on nopeasti valmista. Huovuttaminen on kuitenkin hidasta puuhaa, vaikka omasta mielestäni teenkin nopeasti. Parasta huovuttamisessa on itsensä toteuttaminen, tuli idea sitten omasta päästä tai asiakkaan toimittamasta valokuvasta. On todella hienoa nähdä omien ajatusten rakentuvan konkreettiseksi työksi."

Toista samanlaista ei löydy mistään." 

Kaikki tuotteeni ovat rakkaudella tehtyä suomalaista käsityötä.  Jokainen tuotos on uniikki, joten toista samanlaista ei löydy mistään. Minulta löytyy valmiita tuotteita ja teen mielelläni töitä tilauksesta. Kun kaipaat uniikkia tuotetta, ota rohkeasti yhteyttä!